Vrijwilligers

Vrijwilligers

Voor aankomende editie van het IKW Wanroij, op 17, 18 en 19 juni 2022, gaan we weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Help jij ons om het IKW in Wanroij mogelijk te maken? Ben je enthousiast en een harde werker? Schrijf je dan in als vrijwilliger. Want IKW Wanroij kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers!

We hebben je hulp nodig

Zowel vooraf, tijdens en na afloop hebben wij vrijwilligers nodig op verschillende plekken. Vooraf hebben wij sterke mannen en vrouwen nodig die kunnen helpen met het opbouwen van het terrein. Denk hierbij aan hekwerk plaatsen tot aan banners ophangen. Tijdens het IKW Wanroij kun je als vrijwilliger aan de slag met boekjes uitdelen bij de ingang, helpen met het parkeren, helpen met het zoeken van de campingplaats, helpen bij de Show & Shine of de Vintage Show en helpen met de standhouders op de juiste plek zetten. Na afloop zijn sterke mannen en vrouwen welkom om te helpen met het afbreken van het evenement.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een leuke avond met alle vrijwilligers en een crew t-shirt, krijg je korting op een ticket voor het IKW Wanroij. Je ontvangt een gratis entree ticket als je 2 dagdelen of één hele dag helpt als vrijwilliger. Ben je vrijwilliger voor 1 dagdeel, dan krijg je 50% korting op de reguliere weekend entreeprijs of een gratis dagentree ticket.

Laat in het opmerkingenvak hieronder achter op welke camping je tijdens IKW Wanroij wil staan én welke dagen je wil verblijven, dan zorgen wij ervoor dat het juiste ticket (50% of gratis) naar je toe komt.

NIEUW: een vrijwilligersprijs
Vrijwilligers kiezen hun mooiste auto en op zaterdag wordt de prijs uitgereikt.

Ja, ik help graag mee!

Geef je op als vrijwilliger van het IKW en vul het onderstaande formulier in. Geef hierbij je beschikbaarheden op en voorkeur met wat je graag wilt doen. Alvast heel erg bedankt!