Logeren tijdens IKW Wanroij

Ook dit jaar kun je al eerder in de week kamperen bij de Bergen. Zo kun je je luchtgekoelde vakantie al iets eerder laten beginnen.

Chalets en Villa’s
De organisatie van IKW Wanroij heeft opties genomen op de meer luxueuze logies op het terrein. Contacteer de organisatie van de Bergen voor meer informatie.

Onze sponsoren

IKW Camping

Dit is het drukke gedeelte voor groepen. Er is ook een rustig gedeelte voor families.

Tijdens het Internationale Keverweekend zetten we de grootste Klassieke VW Camping ter wereld neer. Alle klassieke VW’s zoals T25/T3, 356, 911, 912, 914 of afgeleide van de VW Kever zijn van harte welkom. De IKW camping is verplaatst naar een speciaal ingericht terrein op Vakantiepark De Bergen.

Wat moet je doen?

  • In verband met de regelgeving vanwege Corona dient IEDEREEN VOORAF een ticket te hebben gekocht en een kampeerplaats te hebben gereserveerd bij de organisatie van het IKW.
  • Bestel vanaf 1 mei je ticket(s) via de ticketshop.  Je mag voor meerdere personen een ticket bestellen.
  • Denk er aan om ook voor de kinderen (t/m 13 jaar gratis) tickets te kopen.
  • Stuur naar de organisatie van het IKW via facilitair@flexevents.nl een mail en geef door: je ordernummer, namen (van kinderen alleen de naam), emailadres per persoon en telefoonnummer per persoon van jou en degenen waarvoor je eventueel reserveert en natuurlijk jullie favoriete plek. Wij doen ons uiterste best om hieraan tegemoet te komen. Wij zullen alle aanvragen verzamelen en beginnen in de loop van mei met indelen. Heb je vragen hierover? Bel met 06-82223861
  • Er wordt uitgegaan van 4 volwassenen per plaats.
  • We hebben een druk gedeelte voor groepen (IKW camping) en rustig gedeelte voor families (Familiecamping), dit moet je vooraf aangeven.

Kampeerders kunnen gebruikmaken van stroomvoorziening. Neem wel voldoende verlengkabels mee.

Nog vragen? Mail dan naar facilitair@flexevents.nl of bel 06-82223861.

Markt

Koop en verkoop van (kleine en grote) onderdelen voor professionals en hobbyisten.

Activiteiten

Bekijk de verschillende activiteiten die tijdens het IKW Wanroij georganiseerd worden.