Logeren tijdens IKW Wanroij

Ook dit jaar kun je al vanaf woensdag kamperen bij de Bergen. Zo kun je je luchtgekoelde vakantie al iets eerder laten beginnen.

Chalets en Villa’s
De organisatie van IKW Wanroij heeft opties genomen op de meer luxueuze logies op het terrein. Contacteer de organisatie van de Bergen voor meer informatie.

Onze sponsoren

IKW Camping voor de klassieke VW. 
Dit is het drukke gedeelte voor groepen. Er is ook een rustig gedeelte voor families.

Tijdens het Internationale Keverweekend zetten we de grootste Klassieke VW Camping ter wereld neer. Een speciaal stuk van de Camping zal worden gereserveerd voor Klassieke VW’s. En met je klassieke T25/T3, 356, 911, 912, 914 of afgeleide van de VW Kever hoor je daar natuurlijk ook bij. Dit gaat gegarandeerd één van de hoogtepunten worden dit jaar. Het Internationale Keverweekend staat al bekend om haar gezellige Camping, dus dit kan de feestvreugde alleen maar verhogen!

  • Vooraf reserveren middels de ticketshop indien je eerder dan vrijdag wil komen, vanaf vrijdag zijn er tickets aan de deur.
  • Je mag plaatsen reserveren voor je vrienden tot zaterdag 13.00 uur daarna linten opruimen.
  • Druk gedeelte voor groepen en rustig gedeelte voor families, dit kan je ter plaatse kiezen.

Kampeerders kunnen beperkt gebruik maken van stroomvoorziening. Neem voldoende verlengkabels mee.

Parkeren

Parkeren op de Camping is GRATIS voor alle Klassieke Volkswagens.

Kom je met een groep en heeft niet iedereen een Klassieke VW bij zich? Kies er dan voor om die andere auto te parkeren op de speciaal daarvoor ingerichte parkeerplaats vlakbij de entree. Wil je de auto toch meenemen op de camping, maak dan gebruik van de normale Camping zoals we die al jaren kennen. Je betaalt dan wel het entreetarief van € 25,00 per auto weekendtarief voor de niet-Klassieke VW. (Opmerking: €15,00 wordt geretourneerd wanneer men dezelfde dag nog parkeert op dat parkeerterrein voor niet luchtgekoelde auto’s. Dit om de Campinggasten, die alleen willen laden en lossen, tegemoet te komen.)

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Markt

Koop en verkoop van (kleine en grote) onderdelen voor professionals en hobbyisten.

Activiteiten

Bekijk de verschillende activiteiten die tijdens het IKW Wanroij georganiseerd worden.

Download plattegrond

Download hier de plattegrond van het terrein met alle faciliteiten en activiteiten.