Vrijwilligers

Vrijwilligers

Voor aankomende editie van het IKW Wanroij, op 14, 15 en 16 juni 2024, gaan we weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen versterken. Help jij ons om het IKW in Wanroij mogelijk te maken? Ben je enthousiast en een harde werker? Schrijf je dan in als vrijwilliger. Want IKW Wanroij kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers!

We hebben je hulp nodig

Zowel vooraf, tijdens en na afloop hebben wij vrijwilligers nodig op verschillende plekken. Vooraf hebben wij sterke mannen en vrouwen nodig die kunnen helpen met het opbouwen van het terrein. Denk hierbij aan hekwerk plaatsen tot aan banners ophangen. Tijdens het IKW Wanroij kun je als vrijwilliger aan de slag met boekjes uitdelen bij de ingang, helpen met het parkeren, helpen met het zoeken van de campingplaats, helpen bij de Show & Shine of de Vintage Show en helpen met de standhouders op de juiste plek zetten. Na afloop zijn sterke mannen en vrouwen welkom om te helpen met het afbreken van het evenement.

Wat vragen wij van jou?

Je bent minimaal 2 dagdelen of één hele dag beschikbaar en oproepbaar voor vrijwilligerswerk. Je geeft de dagdelen en voorkeur van werkzaamheden hieronder aan ons door, we doen ons best om hier zo goed als mogelijk gehoor aan te geven.

Wat krijg je ervoor terug?

Naast een leuke avond met alle vrijwilligers, een crew t-shirt en deelname aan de vrijwilligersprijs, krijg je een gratis weekendticket voor het IKW Wanroij. Je ontvangt alleen een gratis weekend ticket als je 2 dagdelen of één hele dag helpt en oproepbaar bent als vrijwilliger. Het weekendticket wordt enkele dagen voor het evenement naar jouw e-mailadres verzonden.

Ja, ik help graag mee!

Geef je op als vrijwilliger van het IKW en vul het onderstaande formulier in. Geef hierbij je beschikbaarheden (minimaal 2 dagdelen of één dag) en voorkeur qua werkzaamheden op.

LET OP! Opgeven voor dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zondagavond en maandag voor lichte werkzaamheden, is helaas niet mogelijk. We hebben hiervoor alleen op- en afbouw werkzaamheden beschikbaar.